Puusaunan oma valmispiippu

Hyvä piippu tehostaa tulisijan toimintaa. Kevyt hormi lämpenee nopeasti ja ilma kiertää hyvin pyöreässä, eristetyssä hormissa. Siitä syntyy hyvä veto. Schiedel-valmispiippu on luotettava ja paloturvallinen hormiratkaisu saunojen tulisijoihin.


Schiedel Saunapiippu on täysin valmiiksi nimenomaan saunoihin suunniteltu pakettiratkaisu. Se on markkinoiden ainoa saunapiippu, jossa on käytetty pelkästään keraamista eristettä. Ainutlaatuinen, keraaminen Superwool-eriste kestää koviakin lämpötiloja - aina jopa 1200 asteeseen asti. Niinpä se säilyttää ominaisuutensa kovissakin lämpötiloissa.

Schiedelin Saunapiippu on myös markkinoiden ainoa saunapiippu, johon on saatavilla savupelti eristetyssä hormijaksossa. Sileä, pannaton ja niititön saunapiippu on asennettavissa myös omakotitaloon, ja asennuksen voi suorittaa helposti itsekin. Schiedel Saunapiipun värit ovat upea, kirkas RST ja näyttävä musta.

Schiedel Saunapiippu sopii yleisesti käytössä oleviin kiukaisiin, joissa lähtö on kooltaan Ø115 mm. Piipun pituus on 2,4 m ja se toimitetaan kahdessa laatikossa. Tarvittaessa piippua voidaan myös jatkaa erikseen myytävillä hormijaksoilla tai siihen voidaan liittää myös piippusäiliö, jossa pesuvesi lämpenee nopeasti ja kätevästi.

Saunapiipun osat limittyvät päällekkäin siten, että hormijaksojen ulkokuoren urospontti tulee ylös- ja naaraspontti alaspäin. Sisäputken pontit tulevat silloin päinvastaiseen suuntaan ja näin mahdollinen sade- tai kondenssivesi ei pääse valumaan piipun eristeeseen. Hormijaksojen kiinnitykseen ei tarvita erillisiä kiinnityspantoja, eikä saumoihin tarvita tiivistysmassaa. Piippua ei saa koteloida.

Lisävarusteena Saunapiippuun on saatavilla VTT:n testaamat vesikattoläpiviennit kaikille katemateriaaleille 20 vuoden teknisellä takuulla. Läpiviennit voi asentaa myös 600 mm yläpohjaeristyksen kanssa.

Miksi Schiedel Saunapiippu on hyvä valinta?
- Katso video!


Oletko rakentamassa tai remontoimassa saunaa?

Tilaa valmis saunapiippupaketti Rakentaja.fi verkkokaupasta!

 
Julkaistu
23.10.2018