Lukitse mökkisi älykkäästi

Mökille menossa? Omalle vai tutun mökille? Tai kenties vuokramökille? Huolestuttaako avainten saanti tai se, että huomaat vasta mökin pihassa että avain unohtui kotiin eteisen pöydälle?

Ei hätää! Kun oveen on asennettu Oviku Nero älylukko, sisälle pääsee puhelimeen asennettavan Oviku-sovelluksen avulla. Pisla Oviku Nero tekee nykyisestä lukostasi älylukon - myös mökillä.

Yhteistyöllä mullistetaan lukkomarkkinat

Kahden suomalaisen turvallisuusalan ammattilaisen perustaman Oviku Oy:n kehittämä, patentoima ja Suomessa valmistettu Oviku Nero-niminen älylukko (hybridilukko) tekee vanhasta lukosta älykkään. Pisla ja Oviku ovat aloittaneet yhteistyön ja älylukkoa myydään Pislan tuotemerkin alla. Pisla Oviku Nero-lukko on suunniteltu suomalaisiin oviin ja se on markkinoiden ainoa laite, joka tekee vanhasta lukostasi älylukon. Pisla Oviku Nero-älylukko sopii suurimpaan osaan suomalaisista ovista ja se on erittäin helppo asentaa. Ulko-ovesi lukko ja olemassa olevat avaimet eivät vaihdu millään tavalla, kun otat Pisla Oviku Neron käyttöön, mutta mahdollisuutesi hallinnoida ovea kasvavat.

Hinta vain 249 €


Osta Rakentaja.fi-verkkokaupasta

Verkkokauppaan >>

Lukko toimii AA-lithium paristoilla (4 kpl), jotka kestävät noin 8 500 avauskertaa.Lukko toimii AA-lithium paristoilla (4 kpl), jotka kestävät noin 8 500 avauskertaa.

Pisla Oviku Nero tekee nykyisestä lukostasi älylukon - myös mökillä

Älylaitteesi toimii kotiavaimena ja voit hallinnoida lukkoa älypuhelimeesi ladattavan Oviku-sovelluksen avulla. Sovelluksen avulla voit hallinnoida kenen tahansa pääsyä kotiisi ja saat reaaliaikaisesti ilmoituksia siitä kuka älylukkoasi käyttää ja milloin. Lokitiedot löytyvät puhelimestasi. Laitteen tietoturvasuojaus on huippuluokkaa. Se on testattu, ja Oviku käyttää yksityisyyden turvaamiseen kansainvälisesti hyväksyttyjä huipputason salausjärjestelmiä (AES128 + avainlukugenerointi), joten voit luottaa siihen, että ovesi lukitus on hyvissä käsissä.

Pisla Oviku Nero:a ohjaavaa käyttösovellusta (Oviku) kehitetään jatkuvasti. Kehitystyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja laitetestaajien kanssa, jotta sovelluksen käyttökokemus olisi paras mahdollinen. Oviku-sovellus on saatavilla IOS- ja Android-laitteille. Tulevaisuudessa Oviku tulee tarjoamaan myös itse lukkoon kokonaan uusia ominaisuuksia, jotka ovat päivitettävissä jo ostettuihin Pisla Oviku Nero-lukkoihin Oviku applikaation kautta.

Kuka mökille onkaan menossa, sisälle pääsee puhelimella!

Pisla Oviku Nero toimii yhdessä nykyisen lukkosi kanssa

Pisla Oviku Neron toiminta perustuu siihen, että se toimii yhdessä nykyisen lukkosi kanssa. Se on helppo asentaa oven ja vääntönupin väliin ja viimeistelet lukon asennuksen lataamalla sovelluskaupasta puhelimeesi Oviku-sovelluksen. Sovelluksen avulla saat Neron avaamaan oven puolestasi. Lukko aukeaa bluetooth-yhteyden avulla ja ovi aukeaa vain, jos sovelluksen avauspainiketta painetaan noin 10 metrin sisällä ovesta. Voit itse päättää kenelle jaat avaimia.

Älypuhelin toimii avaimena kun lataat puhelimeesi Oviku-sovelluksen.Älypuhelin toimii avaimena kun lataat puhelimeesi Oviku-sovelluksen.

Oviku-sovelluksen viimeisin päivitys on tehty 24.07.2019 (Android / iOS). Päivityksen myötä lukon yhteysnopeus on parantunut merkittävästi ja sovellus osaa kertoa, mikäli lukko on varattu tai toisen käyttäjän käytössä.

Virtuaaliavaimia voi luoda pysyvään käyttöön, määräajaksi tai kerta-avaukseen

Pisla Oviku Nero soveltuu käytettäväksi missä vain, omakotitaloissa, varastoissa, vuokra-asunnoissa, rivitaloissa, mökeillä tai kerrostaloissa. Asennuksesta ei jää jälkiä ja älylukko on helppo ottaa mukaan esimerkiksi kun muuttaa. Lukko asennetaan oven sisäpuolelle oven ja vääntönupin väliin.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset>>
 

Varustele tai päivitä tyylikkäällä painikkeella

Pisla Oviku Nero-älylukkosi kannattaa varustella Pislan tyylikkäillä ulko-oven painikkeilla. Pislan mallistosta löytyy jokaiseen makuun sopiva painike. Voit valita modernia tyylikkyyttä tai perinteistä muotoilua. Värivaihtoehtoja on monia kuten kromi, mattakromi, valkoinen, messinki, tammi jne. Painikkeen materiaali on yleensä sisältä messinkivalua ja se on pinnoitettu eri materiaalilla. Lukkopesän ja vääntönupin voi valita haluamassaan värissä.

Pakkauksiin sisältyvät kaikki tarvittava painikkeen asennukseen. Painikkeita löytyy myös piilokilvellisiä, jolloin kiinnitysruuvit eivät ole näkyvissä. Osa painikkeista on varusteltu palautusjousella, joka pidentää lukkorungon käyttöikää. Jousi auttaa painiketta palautumaan, jolloin lukkorungon omia jousia ei rasiteta.


Osta painikkeet Rakentaja.fi-verkkokaupasta

Verkkokauppaan >>

Pisla Oviku Nero-älylukon tuomat hyödyt

  • Pisla Oviku Nero on helppo asentaa nykyiseen lukkoon. Paketin mukana tulevat ohjeet ovat selkeät ja helppolukuiset. Ohjeistuksesta on tehty myös video (ks. alla).

  • Et tarvitse avaimia - älypuhelimesi toimii avaimena, sinulle ja monelle muulle (kenelle koodin jaat).

  • Oviku-sovelluksen käyttö on helppoa ja tiedät reaaliaikaisesti kuka oveasi käyttää.

  • Sinun on helppo jakaa joko kerta- tai kestoavaimia haluamillesi henkilöille. Molempia avaimia voi lisätä ja poistaa rajattomasti, milloin tahansa.

  • Voit edelleen säilyttää nykyiset avaimesi ja nykyisen lukkosi, ne toimivat edelleen.

  • Ulkoasultaan Pisla Oviku Nero älylukko on näppärän kokoinen, tyylikäs suomalaista designia oleva laite.


Pisla Oviku Neron asennus on helppoa

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
24.6.2019